Kaipaan ilmeisesti lohdutusta sillä olen nähnyt varsin lohduttavaisia unia viime aikoina.

Unessani olin. mm. sisällä temppelissä. Kultaiset kirjailut olivat niin tiheässä, että ne peittivät seinät kokonaan. Hämärän temppelin valaistuksena oli muutamia kynttelikköjä. Pyöreää temppeliä koristivat ylhäällä katonrajassa seinään kauniisti muotoillut aukot. Niissä seisoi siivet levällään keijukaismaisia enkeleitä jotka lauloivat lohduttavaa melodiaa. Herättyäni uskottelin itselleni, että ihminen voi saavuttaa rauhan ilman kirkkoon kuulumistakin. Se asia on vaivannut mieltäni viimeaikoina johtuen työpaikallani tapahtuvasta uskonnollisuudesta. Olen joutunut miettimään kirkosta eroamistani. Siitä huolimatta pidän ratkaisuani omalla kohdallani oikeana. Jumaluus löytyy sisimmästä, ei kirkosta.

Lohduttavissa unissani olen viettänyt aikaani nuoruuden rakastettuni eli entisen aviomieheni kanssa. Noissa unissa mm. herään painajaisesta ja huomaan, että ero olikin vain pahaa unta. Ei ole vielä aika katumuksen kyyneiden vuotaa, mutta kaipaus on astunut kuvioihin mukaan. Avioeroni täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Tiesin, että ennemmin taikka myöhemmin tähänkin vielä tullaan. Lääkkeeksi tarvitsisin hieman huomiota kitaramieheltä, mutta hänkin on lomalla...

Asiasta kymmenenteen, en tiedä kuka on Venäjän presidentti tällä hetkellä. Oliko vaalit ja kuka voitti??

Napani ympärys on laajentunut joulun aikaan. Vatsan ympärys on 120 cm. Siihen piiriin mahtunee yksi presidentti lisää.

Mitä painajaisiin tulee, niin näin unta miten eurooppaan satoi mustaa tuhkaa. Sitä oli kaikkialla. Se oli varsin pahaenteistä ja siihen liittyi maanvyörymiä. Tulivuoren purkaus ehkä? Pommin räjähdys kenties? Mustan tuhkan sataminen kartalla olevaan lumihankeen näytti ikävältä enivei.